Lahjakortit ja liikelahjat Lohjalta – Kotimainen lahja jouluksi

Kysy lisää tai tilaa!

Etsitkö sopivaa liikelahjaa yrityksellesi tai joululahjaa läheisellesi? Kotimainen joulukuusi on erinomainen liikelahja yrityksenne työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Se sopii mainiosti lahjaksi niin yritystoiminnan avainhenkilöille kuin kaikkiin koteihin. Joulukuusi on yrityslahjana suosittu, ja ei ihme – lahjaksi saatu kuusi on yhtä aikaa kaunis tunnelman luoja ja ekologinen valinta. Pekan joulukuuset on täysin kotimainen yritys, joten meiltä ostetuilla lahjakorteilla ja liikelahjoilla tuet samalla myös suomalaista työtä.

Lohjalla sijaitsevalla tilallamme kasvatetaan viittä valloittavaa kuusilajiketta, joihin kuuluvat metsäkuusi, omorika, pihdat, mustakuusi sekä okakuusi. Kasvattamistamme kuusilajikkeista jokainen voi varmasti löytää mieleisensä ilahduttajan. Kun ostat kotimaisen joulukuusen, viestit lämpimiä ja kestäviä arvoja. Lohjalainen Pekan joulukuusi miellyttää varmasti saajaansa!

Yksittäisen lahjakortin ostaminen

Yksittäinen lahjakortti sopii mainiosti lahjaksi vaikkapa läheiselle tai merkkipäiviä viettävälle. Yksittäisten lahjakorttien ostaminen onnistuu Sisuste Siivosen liikkeestä, joka sijaitsee osoitteessa Suurlohjankatu 17, 08100 Lohja.

Tukkumyynti

Yli 10 kappaleen lahjakortit saat tilattua joko puhelimitse, sähköpostitse tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Erityisen suuria lukumääriä varten pyydämme varmistamaan saatavuuden etukäteen.

Tukkumyyjät

Myymme joulukuusia myös tukkumyyjille ympäri Suomea. Saatavana on suuriakin eriä, joten tilaa omasi puhelimitse, sähköpostitse tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Miksi lahjaksi kannattaa ostaa kotimainen kuusi?

Pekan joulukuuset on Lohjalla toimiva täysin kotimainen yritys, joka on viljellyt joulukuusia jo 1990-luvulta lähtien. Kun ostat joulukuusen lahjaksi, teet suomalaista työtä ja kestävää kehitystä suosivan ratkaisun. Valitsemalla kotimaisen kuusen tuet kotimaista maataloutta ja suosit metsiemme uusiutuvaa luonnonvaraa. Pekan joulukuusilla voit valita viiden kuusilajikkeen välillä ja varmistat sen, että lahjan saajan kotia tunnelmoittaa jouluna aito luonnossa kasvanut kuusi.

Ota yhteyttä!